<< jan 2019 >>
mtotfls
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Du er ikke logget ind.

Rundvisning på politigården

Tag med på en rundvisning på Politigården I københavn, SAS klubben har glæden af at tilbyde 2 grupper på hver 20 personer rundvisning på politigården onsdag den 23 Januar 2019 fra Kl 17-19. Mødested Politigården, Hovedindgang. Pris 100 kr pr deltager husk at skrive alle deltager navne ved tilmelding da dette skal oplyses til politiet 5 dage inden rundturen. Tilmelding er bindende og beløbet kan indbetales på bank konto 5323-0321599 eller Mobil pay 49600 husk at skrive hvem indbetaler er.

Tilmelding skal ske på mail til: ”SAS-klubben.danmark@sas.dk”

http://www.politimuseum.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/field/image/rundvisning_politigaarden.jpg?itok=d28JmFZa

En rundvisning på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Rundvisningen indeholder bl.a. den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården. Alle rundvisningerne bliver varetaget af nuværende eller tidligere politifolk.

En rundvisning tager ca. 2 timer. Husk derudover at sætte god tid af både før og efter rundvisningen til sikkerhedstjek, ind- og udluk fra Politigården, samt spørgsmål til rundviserne. NB: Gruppen SKAL lukkes ind og ud af Politigården samlet. Det er derfor ikke muligt at støde til eller gå tidligere fra en rundvisning.

Københavns Politigård er hovedsæde for Københavns Politi, og derfor kan der opstå situationer, hvor aflysning kan finde sted med kort varsel. Vi henstiller til, at man som deltager i rundvisning på Københavns Politigård respekterer Politigården som en arbejdsplads, og udviser passende adfærd.

Det er ikke tilladt at medbringe store tasker eller rygsække på rundvisningen. En del af rundvisningen vil foregå udendørs, og vi anbefaler at man husker at klæde sig på efter årstiden.

Politigården er en fredet bygning, og er desværre ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere. Ligeledes indeholder rundvisningen en del gang på bl.a. trapper.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal der indsendes en deltagerliste senest 5 dage før. Hvis ikke dette overholdes forbeholder vi os retten til at aflyse rundvisningen.

På gensyn.

Comments are closed.

Restaurant SAS-Klubben