<< dec 2017 >>
mtotfls
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Du er ikke logget ind.

Tag sommerkurven med i Grønnegårds teater

http://www.groennegaard.dk/upload/opslag/663.jpg

Igen i år er det lykkes os at få en antal billetter til forpremieren på MISANTROPEN i Grønnegårds
teateret den 27/6 2018 prisen for SAS klubbens medlemmer er 195 kr. mod normal pris 355 kr.
tilmelding er bindende og det er muligt at benytte Mobil betaling 49600 HUSK AT SKRIVE DIT
NAVN. Eller endnu bedre BANK regnr 5323 kontonr. 0321599

Velkommen til sommeren 2018 i Grønnegårds Teatret og til Molières satiriske og skarpe komedie MISANTROPEN.
Vi glæder os til at byde Nicolas Bro velkommen tilbage på scenen i Designmuseum Danmarks smukke have, hvor han sidst var at se i 2010 i hovedrollen i en anden af Molières store komedier, Don Juan. 
For iscenesættelse og scenografi står hhv. Madeleine Røn Juul og Manfred Blaimauer, – det dynamiske makkerpar, der sidst høstede store roser fra anmeldere og publikum for deres opsætning af Molières Fruentimmerskolen i Odd Fellow Palæets Have i 2013.

Om MISANTROPEN:
Den strengt moralske Alceste (Nicolas Bro) er en del af det gode selskab, men frastødes af sin samtids overfladiskhed og evige fremvisning af egen succes. Han er i gang med et korstog mod den falske, hykleriske og ansvarsløse omgangstone, der hersker. Alceste kræver absolut ærlighed, uanset konsekvenserne.
Og så han er forelsket. Forelsket i Célimène (Sonja Richter), der er mester i bagtalelse og endeløs flirten; alt det der er Alceste så inderligt imod. Alceste må vælge mellem kærligheden og sine principper: Hvor meget vil han betale for kærligheden … for sin kompromisløshed?

Begynd sommeraftenen i teatret med at spise i det grønne i Designmuseum Danmarks smukke have. Læs mere om picnicmulighederne.

Medvirkende: Nicolas Bro, Sonja Richter, Mads Wille, Charlotte Fich, Laura Bro, Patrick Baurichter, Nicolai Jørgensen m.fl.

Iscenesættelse: Madeleine Rønn Juul Scenografi og kostumer: Manfred Blaimauer
Oversættelse: Jesper Kjær
Forestillingen varer ca. 1 time og 40 minutter og spiller uden pause.

Tilmelding på mail til: sas-klubben.danmark@sas.dk

 

Det kongelige teater

Kom med på opdagelse på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Oplev den helt særlige stemning, de historiske loftsmalerier, svungne engle og den traditionelle store prismelysekrone i teatersalen. Kom med bag scenen hvor sceneteknikken arbejder og besøg den store skræddersal, hvor eventyrlige kostumer til alle teaterets forestillinger bliver til og hvor kun fantasien sætter grænser. På Gamle scene får I også et kig ind i H.M. Dronning Margrethe 2.’s private salon og loge. Rundvisningen tager 90 minutter og gennemføres på kunstens præmisser. Prøver der trækker ud eller sceneteknik, der kræver akut justering, kan bevirke, at vi ikke kan gå den vante rute. Rundvisningen foregår på kombineret dansk og engelsk.

Rundvisningen finder sted d. 19. april 2018 og starter kl. 16.30 og I bedes være i indgangen senest kl. 16.15.

Vi slutter af på Hviids vinstue hvor SAS klubben byder på et glas øl, vin eller vand.

Prisen for arrangementet er 60 kr. pr. deltager

 

Tilmeld dig senest d. 25. marts 2018. Hvis det bliver nødvendigt bliver der trukket lod blandt de tilmeldte. Du får besked om plads de nærmeste dage efter tilmeldingsfristen. Hvis der er mange tilmeldte kan vi højst give to pladser pr. medlem, så ønsker du at tilmelde flere, skriv da gerne om du kan “nøjes” med de to, hvis du bliver udtrukket.

Tilmeld dig til sas-klubben.danmark@sas.dk

Du får besked om betaling hvis du får plads.

 

Besøg VL terminalen med SAS klubben

 

Besøg i Vilhelm Lauritzens gamle terminal Københavns Lufthavn. Efterfølgende en frokostplatte / her til 1 øl eller vand i SAS Klubhuset, Ved Diget 25, 2770 Kastrup. Her efter begiver vi os til en rundvisning på SAS Flyhistorisk forening som ligger Petersdalvej 1, 2770 Kastrup.

Samlet varighed ca. 4-5 timer.

Mødetid og sted: Lørdag 14. April. 2018. klokken 10.00: Vilhelm Lauritzens Alle 1, 2770 Kastrup.

Der er gratis parkering. Transport til de 3 lokationer er for egen regning.

Pris for hele arrangementet 75,00 kr. pr. person.

 

Terminalen, som I skal besøge, er tegnet af den kendte arkitekt Vilhelm Lauritzen. Den blev opført i 1939 og taget i brug samme år. Den samlede byggepris var 1 million kroner.

Terminalen var kun i brug i et år, nemlig fra april 1939 og til april 1940, hvor Danmark blev besat af Tyskerne. Den kom først i brug igen som dansk terminal i 1945.

Fra 1945 til 1960 var det Københavns Lufthavns eneste terminal, og mange tusinde rejsende er i de år gået igennem den smukke terminal.

I 1960 byggede Lufthavnen en ny terminal- den der i dag hedder terminal 2.

Samlingen i lokalerne på Petersdalvej 1, 2770 Kastrup. viser DDL/SAS’ udvikling gennem tiderne og består hovedsagelig af effekter erhvervet ved donationer fra SAS og nuværende og tidligere SAS medarbejdere.

Med venlig hilsen og på gensyn.

SAS Klubben

Tilmelding på mail: sas-klubben.danmark@sas.dk   

< Nye billeder i galleriet

Kig i galleriet. Der er billeder fra årets fastelavnsfest og tur til Vestfrændingen

Ferielotteriet er udtrukket og vinderne har fået besked.

Restaurant SAS-Klubben