man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kære Kollega og medlem af SAS Klubben

Høresundhed – ny aftale med HEIMDALL’S

Vores medlemmers hørelse er værdifuld, og selv de små nuancer i hørelsen gør en stor forskel for livskvaliteten. En tidlig og aktiv indsats kan gøre en stor og vigtig forskel og styrke den enkeltes livskvalitet og mentale trivsel. 

Derfor har vi i SAS Klubben fokus på høresundhed, hvor vi benytter HEIMDALL’S ekspertise og digitale approach. Vi har forhandlet særdeles gode priser, så alle medlemmer af SAS Klubben får  ;Special pris;  dette er udsendt på Nyhedsbrev/mail Det gælder ovenikøbet også medlemmer af din husstand (18 år +). Man skal blot nævne, at man er medlem af SAS Klubben.

 

Start med at teste din hørelse herhttps://heimdalls.dk/sasklubben/
Der er to tests:

·       Til dig der vil teste din hørelse – Start din rejse med en helt uforpligtende gratis online høretest 🔊 (tager ca 5 minutter). Du får svar med det samme og kan vælge at booke tid på en af klinikkerne i Søborg, Odense eller Aarhus

·       Til dig der vil prøve høreapparater – Har du allerede høreapparater? Hvilken lyd kan du bedst lide i dine høreapparater? Find svaret i denne lydtest, hvor du i fem forskellige lydmiljøer kan sammenligne alle de bedste høreapparater og vælge din lyd – ’Choose Your Sound’  

 

Testene er anonyme og tager ca 5 minutter. Der skal helst være roligt omkring dig, når du tager dem.

 

HEIMDALL’S er en uafhængig klinik som har samlet de bedste høreapparater fra de førende producenter: OticonWidexSigniaPhonak og GN ReSound ét sted, til enkle og til markedets bedste priser med alt inkluderet.

 

HEIMDALL’S har klinikker både i Søborg, Odense og Aarhus, så ring endelig til dem, hvis der er spørgsmål eller lignende (tel 89 805 505) eller book tid https://heimdalls.dk/online-booking/.

Se mere her https://heimdalls.dk/

 

Tilbuddet sendes også ud med nyhedsbrev.

 

Comments are closed.